Fent barri des del 1978

FIRST LEGO LEAGUE A L’ATENEU

Atenció families!

Recordeu que les Inscripcions a la First LEGO League estan obertes! Aquí tota la info:

L’Ateneu del Clot amb la col·laboració amb Edukative, S.L. volem contribuir a que els més petits prenguin contacte amb la ciència i la tecnologia i en gaudeixin a través d’activitats i reptes a la seva mida, per aquest motiu ens volem implicar en la Jr.FLL i en la First Lego League organitzant equips i presentant la seva solució al repte en el marc de la trobada FIRST® LEGO® League de febrer del 2016.

Tens entre 6 i 9 anys? Doncs, si és així aquesta és la teva lliga: Junior FIRST Lego League (Jr.FLL)
Junior FIRST® LEGO® League (Jr.FLL) és un programa pràctic per captar la creativitat dels més petits i fomentar el seu interès per la ciència i l’enginy per millorar el món que ens envolta.
Es desenvolupa a través d’un repte que consisteix en construir un model que representa la solució al que es planteja i fer un pòster il·lustratiu que expliqui el procés que s’ha seguit. La presentació del seu projecte científic el faran al Cosmocaixa al febrer/març del 2016.

On i quan: L’activitat tindrà lloc a l’Ateneu del Clot, a partir del 17 d’octubre de 2015 i fins al febrer del 2016, els dissabtes alterns de 9:30 a 11:30 h.
Preu: una quota única 50,00€ (L’import es destinarà a cobrir les despeses de participació: Inscripció a la trobada, material de Lego® i altres materials de dibuix i de presentació.

Tens entre 10 i 16 anys? Doncs, si és així aquesta és la teva lliga: FIRST Lego League (FLL)
FIRST LEGO League (FLL) és un programa internacional que desafia a joves de 10 a 16 anys amb una temàtica del món real.
Mitjançant la resolució del desafiament els joves s’entusiasmen amb la ciència i la tecnologia, i aprenen valuoses habilitats per al seu futur professional i per a la vida. A FLL, els nens i les nenes resolen el repte programant un robot autònom (utilitzant el set LEGO ® Lego Mindstorms EV3 ®) per sumar punts en un tauler de joc temàtic, creant una solució innovadora a un problema plantejat com a part del seu projecte, guiant-se pels valors FLL. Aquests tres elements – el joc Robot, del projecte científic, i els valors FLL, conformen el que anomenem el desafiament anual.

On i quan: L’activitat tindrà lloc a l’Ateneu del Clot, a partir del 17 d’octubre de 2015 i fins al febrer del 2016, els dissabtes alterns de 11:30 a 13:30 h.
Preu: una quota única 150,00€ (L’import es destinarà a cobrir les despeses de participació: Inscripció a la trobada, material de Lego® i altres materials de dibuix i de presentació.

Com us podeu inscriure?
Cal emplenar i enviar-nos una de les butlletes que a la secretaria de l’Ateneu trobaràs. Recorda enviar-nos la corresponent a la teva franja d’edat a farinera@gmail.com

Teniu temps fins el 10 d’octubre de 2015 per enviar-nos les vostres inscripcions.

Ànim, apunta’t ja!!