Fent barri des del 1978

AGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA K-2

  • Quant vem començar?

L’agrupament va néixer l’any 1981 quan un grup de caps d’altres agrupaments, principalment Rudyard Kipling i Narcís Monturiol, van decidir ajuntar-se per fundar un nou cau amb la intenció d’educar els nois i noies tot potenciant les activitats de contacte amb la natura i l’excursionisme.

  • Quants som?

Actualment som uns 75 nanos.

Som un moviment de joves voluntaris amb compromís social que treballem en el lleure. El nostre objectiu és que els nens es diverteixin alhora que creixin personalment. Els nens de l’agrupament estan dividits en grups d’edat per potenciar la relació entre ells i assegurar activitats adequades a cadascú d’ells. Hi ha nens de 6 a 19 anys.

Caps és com s’anomenen els monitors de l’Agrupament. Son monitors que de forma voluntària eduquen als nens i nenes. Els caps creen amb els nens i nenes un espai de confiança i coneixença, tot oferint un entorn segur i fiable.

  • Què fem?

Fem activitats, tallers, xerrades i descobertes. Fem una excursió al mes i campaments durant Setmana Santa i a l’estiu per fomentar valors com la convivència i el respecte a la natura.

  • Quant i on ens trobem?

Ens reunim cada dissabte de 17h a 20h a l’Ateneu del Clot.

La nostra plana web és www.aeigk2.org

El nostre Facebook és Facebook.com/AeIGK2GodwinAusten

Aquí trobaràs moltíssima informació!

Si vols formar-ne part, només cal que et posis en contacte amb nosaltres!