Fent barri des del 1978

MERCAT D’ARTESANIES A L’ATENEU

Data: Dissabte 19 de desembre de 2020

Horari: De 11h a 19h

Amb totes les mesures sanitàries garantitzades, desinfecció dels espais i aforament limitat

Aquestes festes, comprem al barri i donem suport als creadors locals!

Aquest 2020 ha estat un any difícil per a totes nosaltres. Entre totes les qui hem patit les conseqüències de la pandèmia trobem els artesans, els petits creadors i els petits projectes locals i personals. Ells, com nosaltres, han viscut com molts projectes s’han vist aturats i ofegats mentre grans multinacionals han pogut beneficiar-se de la situació per incrementar les seves vendes.
Des de l’Ateneu del Clot no podem si no compartir la preocupació pel detriment del petit comerç i l’artesania que no disposa dels engranatges de distribució de grans companyies, més encara en aquests temps de restriccions, tancament de locals i cancelació d’esdeveniments.

Per tot això l’Ateneu impulsa el I Mercat d’artesanies el proper dissabte 19 de desembre. Al llarg del dia podreu gaudir de més de 20 espais i trobar els millors regals de la mà de petits creadors, artistes, artesans… i tot ben local!
Animeu-vos a passar per l’Ateneu i prendre alguna cosa mentre coneixeu noves iniciatives de proximitat. Música i bon ambient per encetar les festes!

Si vols sol·licitar un espai de venta del teu projecte, pots omplir el següent FORMULARI.

No es demanarà inscripció prèvia als assistents, però es prendrà la temperatura a l’entrar al recinte i es controlarà l’aforament en tot moment. Es posaran a disposició dels assistents punts d’higiene amb gel hidroalcohòlic i es farà una pausa de 14h a 15h per desinfectar l’espai.
Per dubtes o consultes sobre l’esdeveniment, escriure a info@ateneudelclot.com