Fent barri des del 1978

RADARS

Els veïns, els comerciants i les associacions del Clot – Camp de l’Arpa  volem contribuir al benestar de les persones grans que desitgen romandre en el nostre barri, és aquí on han viscut una gran part de la seva vida i és on volen continuar vivint la resta de la seva vida.

El Projecte Radars Clot-Camp de l’Arpa té les seves arrels al novembre del 2010 partint de la inquietud  , expressada a la Comissió de Convivència del Pla de Futur del Clot  , de vetllar per a la gent gran en risc d’aïllament.

Aquesta mateixa necessitat també és compartida per altres entitats,associacions i serveis del Clot- Camp de l’Arpa i a l’Abril del 2011 s’inicia el procés de treball comunitari.

Al març del 2012 ens adherim al Projecte Radars que va néixer al barri del Camp d’en Grassot al Districte de Gràcia i que actualment també funciona a altres barris de la ciutat i al mes de novembre el posem en marxa a una zona determinada del Clot-Camp de l’Arpa.

El Projecte Radars té previst començar a partir de meitat del mes de novembre de 2012.

– Què és el projecte Radars? És una xarxa de prevenció i d’acció comunitària

– Quin n’és l’objectiu? Contribuir que les persones grans puguin continuar a la seva llar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir el risc d’aïllament i d’exclusió social de la gent gran

– A qui es dirigeix? A persones més grans de 75 anys, que viuen soles o acompanyades de persones de més de 65 anys: persones grans en risc d’aïllament

– Qui són els “Radars”? Persones veïnes, comerciantes, voluntàries i professionals de les entitats i dels serveis, que amb la seva mirada sensible i respectuosa contribueixen a reduir el risc d’aïllament de la gent gran

-Quins són els nostres principals valors? Respecte envers les persones grans i corresponsabilitat entre l’administració pública i la ciutadania.

Per a més informació , pot adreçar-se a radarsgentgran@bcn.cat o al 93.619.73.11

Fem del Clot-Camp de l’Arpa un barri millor!!!

carta Equip del Projecte Radars. 

Entitats Promotores i participants al Projecte Radars Clot – Camp de l’Arpa: Associació de Veïns i Comerciants Camp de l’Arpa, Ateneu del Clot , Associació de Veïns Clot – Camp de l’Arpa, Casal de Gent Gran Joan Casanellas, Centre Cultural Islàmic Català, Centre de Salut Camp de l’Arpa, Centre de Salut El Clot, Centre de Salut Encants, Centre de Serveis Socials Clot-Camp de l’Arpa, Direcció de Serveis al Territori del Districte de Sant Martí, Eix Clot, Equip de Coordinació del projecte Radars Ciutat ( IMSSB), Federació d’Entitats Clot-Camp de l’Arpa, Fundació SURT (Projecte ICI), Secció Benèfica Orfeó Martinenc, Veïns/es del Clot-Camp de l’Arpa, Xarxa de Dones de 50 i +.