Per determinar S05E01 – JOAQUIM FORN de CIU + GUILLEM TORRENTE

Hola PER DETERMINENCS!

Primera emissió de la cinquena temporada de Per determinar, del dimarts 27 de Setembre del 2016. A la secció del “Català a l’atac” hem parlat de l’origen de 2 frases fetes i 3 barbarismes. Hem estrenat la secció “Play Record” on el Guillem ens presenta un concurs sobre records.

També, hem estrenat la secció “Microobert” on qualsevol pot venir a promocionar el seu negoci, idea o fer difusió d’una activitat. Avui ens ha visitat el Guillem Torrente en representació del seu grup a la UPF IGEM que està investigant en un “Un probiòtic per reduir el risc de desenvolupar càncer de colon”.

Hem entrevistat al Joaquim Forn, Portaveu del grup municipal CIU a l’Ajuntament de Barcelona i número 2 a la regidoria, amb el que hem parlat del seu dia a dia a l’Ajuntament. Ell ha valorat la tasca de l’actual alcaldessa Ada Colau a Barcelona i ens ha aportat idees per un futur. Ha tingut el plaer de parlar amb el nostre Xavier Trias.

A l’Agenda Cultural hem parlat de les activitats de l’Ateneu del Clot com el Clotoberfest, i molt més.

Podeu escoltar el primer programa a l’enllaç següent…

Escolta’m a Ivoox!
Escolta’m a iTunes!

Et pots subscriure al nostre podcast aqui per estar actualitzat dels nostres programes!

No us ho perdeu!

Moltes gràcies per escoltar-nos!

Una abraçada ben forta i tornem el proper dimarts 11 d’Octubre!

ESTRENA 7a TEMPORADA RÀDIO ATENEU DEL CLOT

Hola familia,

Demà dilluns 26/09 iniciem una nova temporada, la Setena temporada de Ràdio Ateneu del Clot, amb més ganes que mai d’arribar al nostre barri i a tothom qui ens escolta.

“Volem obrir més fronteres que mai. Les ganes i la il·lusió de fer créixer un projecte radiofònic del barri són la força per obrir portes i creure en l’incrèdul.”

Ràdio Ateneu del Clot inicia la nova temporada amb les següents novetats:

- A l’emissió diaria de 9h del matí a 3h de la matinada s’incorpora la col·laboració de músics que ens acosten la seva pròpia música junt amb la millor Fòrmula musical, mentre no hi ha programa en directe. Si vols enviar algú cançó teva per emetre-la, envía-la a radioateneu@gmail.com.

- 2 nous programes inicien a la nostra graella: Factoria Singular 2.0 (programa magazine renovat presentat pel David, el Robert, i el Sergio amb les seves noticies, humor, música, cinema, entrevistes i moltes altres coses), i Tu hora más íntima (Un programa fresc i alhora íntim, on parlarem de sexualitat amb psicologia i humor, descobrint, coneixent i jugant! I compartint també amb els oients, a partir de les preguntes i comentaris què ens facin arribar.). En breu s’incorporaran molts més!

- Els programes habituals tornen amb més forçes que mai com 2 Quarts de Clot amb la seva cultura i el teatre; Llums de Tunguska continua amb la seva música més alternativa i original i portant músics als directes, Per Determinar canvia de dia al dimarts de 21 a 22h, incorpora un nou colaborador (el Nestor, un dels fundadors de la Clínica Regenera especialitzada en Psicoinmunoneurologia), i noves seccions: de Salut “Regenera’t”, un concurs de récords “Playrecords”, i “Micro Obert”, la secció on qualsevol pot venir a promocionar un projecte, negoci, iniciativa, etc. I no hi faltaran els personatges d’actualitat de renom i nous personatges; Lupa en Mà continua en el seu horari habitual per portar el millor anàlisis polític de l’actualitat; L’Espai de Salut que continuarà ensenyant-nos a cuidar-nos dia a dia.

Per consultar la nostra graella de programació només cal que cliquis aquí!

- La Ràdio volem ser un punt de formació i difusió del món comunicatiu per les escoles i entitats del nostre barri.

Més programes especials al carrer i a l’estudi. L’especial per la Mercè, La Fira Boja, el Cap nen sense Joguina, l’Especial de Halloween continuaran essent especials clau, incorporant d’altres.

Tot l’equip de Ràdio Ateneu del Clot ha treballat molt fort per encetar una nova temporada plena de continguts i sorpreses que anireu descobrint a mida que passin els minuts radiofònics. És per això que volem donar-vos la benvinguda a la nostra 7a Temporada que comença el proper dilluns 26 de Setembre a les 9h!

INICI 7a TEMPORADA RÀDIO ATENEU DEL CLOT

Hola oients/es!

Després d’haver tançat una temporada amb més descàrregues i directes al carrer que mai, el proper dilluns 26/09 a les 9h del matí i amb més il·lusió que mai ens podreu sintonitzar per internet novament i pels canals habituals amb la nostra 7a temporada.

En breu s’explicaran les novetats de la nova temporada.

I recordeu que fins els 26/09, podreu seguir escoltan la ràdio amb la millor fòrmula musical aquí, a www.ateneudelclot.com/radio!

No us ho perdeu!

LLUMS DE TUNGUSKA (PROGRAMA 38 /13-07-2016)

Programa 38 de LLUMS DE TUNGUSKA con:

 01 – QUARTETSKI – “SIX UNISON MELODIES” – MIKROKOSMOS SZ 107: QUARTETSKI DOES BARTOK (AMBIANCES MAGNETIQUES, 2016)
02 – QUARTETSKI – “PARALLEL MOTION WITH CHANGE OF POSITION” – MIKROKOSMOS SZ 107: QUARTETSKI DOES BARTOK (AMBIANCES MAGNETIQUES, 2016)
03 – IDA TONINATO – “IDA’S DREAM” – STRANGENESS IS GRATITUDE (KOHLENSTOFF, 2016)
04 – SKY HIGH DIAMONDS – “BLACK HONEY JAR” – GHOSTING THE EDGE (DIGITAL DIZZY, 2016)
05 – THE BLACK LENNONS – “TRACTATUS (LEATHER BAR)” – QUERIDA LÓGICA (EL MUELLE RECORDS, 2016)
06 – THE BLACK LENNONS – “INVADIENDO EL BAJONDILLO” – QUERIDA LÓGICA (EL MUELLE, 2016)
07 – ANTONIO TARIN  – “UN BESO EN EL DESIERTO” – V.A.: ATARDECENARANJAINFIERNO (TRIBUTO A CARLOS DESASTRE) (EL MUELLE RECORDS, 2016)
08 – TUPELO BOUND – “LIMOSNA PARA MORIR” – V.A.: ATARDECENARANJAINFIERNO (TRIBUTO A CARLOS DESASTRE) (EL MUELLE RECORDS, 2016)
09 – FILIPO LARESCA – “APOFENIA” – METALENGUAJES (PETROGLYPH, 2016)
10 – JOSE GUILLEN – “TODO LO QUE EL VINAGRE COMBATE“- LEVE#2_UMBRAL (AUTOPRODUCIDO, 2016)
11 – JOSEPH SZYMKOWIAK + ERIC DURIEZ – “V RAY” – THOUGHT PHOTOGRAPHY (BANDCAMP, 2016)
12 – MAURO SAMBO + MARCO COLONNA + IVANO NARDI – “…NON COSI LONTANO DAL CUORE” – …NON COSI LONTANO DAL CUORE (PLUS TIMBRE, 2016)
13 – PROSPER 291 – “MRS HAMILL LIVED IN THIS HOUSE” – GHOSTS (NOVAK, 2016)
14 – PROSPER 291 – “WHY ARE YOU SO FAR AWAY” – GHOSTS (NOVAK, 2016)
15 – A.L. GUILLEN – “LA LUCHA” – LA NOCHE (PLUS TIMBRE, 2016)
16 – MARUDA – “VOS REVES SONT NOS CAUCHEMARS” -  VOS REVES SONT NOS CAUCHEMARS (BANDCAMP, 2016)

Para escuchar el programa, clicar aqui


 

Per determinar S04E20 – MÀGIC ANDREU

Hola PER DETERMINENCS!

Vintena emissió de la quarta temporada de Per determinar, del dijous 8 de Juliol del 2016. A la secció “La màquina del temps” hem viatjat amb el Guillem per parlar del Futur.

Hem escoltat un recopilatori de tots els convidats que ens han visitat en aquesta 4a temporada. No podem oblidar la visita de la Teresa Forcades, Miquel Iceta, Nil López, la gent dels Falcons de Barcelona, el Juan Carlos Ortega, la Sonia Sierra, el Christian Escribà, l’Eduardo Reyes, l’expresident de la Generalitat José Montilla, la Carme Ruscalleda, el Xavier Deltell, l’Esteban Faro, la Pepa Fernandez, el Lluis Rabell, l’Andreu Casanovas i el Santiago Niño Becerra, l’Oriol Puig, el Ferran Adrià, la Pegatina, el grup Melòdics, el Carles Mesa i l’Hector Ges fins avui amb el nostre amic Màgic Andreu.

Hem entrevistat al Francesc Andreu, el Magic Andreu, un bon amic del programa que amb la magia no para d’ajudar: amb la seva ONG “Somriures sense Fronteres” a nens del Nepal, i a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Ens parla del que ha fet desde la seva última visita i del nou espectacle “Genius” que fa amb la seva filla, la Joana, una mag també espectacular.

A l’Agenda Cultural hem parlat de les activitats de l’Ateneu del Clot, la Cursa de la Vila Olímpica, la 14a edició de Sala Montjuic, la exposició “3, 2, 1…RIO”, el Festival Cruïlla de Barcelona i molt més.

La costra fisio, la Maria, ens ha portat un recopilatori de totes les seccions d’Afissiona’t que hem fet al llarg de la temporada.

No ha faltat per acomiadar la temporada els nostres col·laboradors Xavier Trias, l’exrei Juanca, el Barragán que han celebrat que ja es poden anar de vacances. Quina festa a l’estudi!

Podeu escoltar el vintè programa a l’enllaç segment…

Escolta’m a Ivoox!
Escolta’m a iTunes!

Et pots subscriure al nostre podcast aqui per estar actualitzat dels nostres programes!

No us ho perdeu!

Moltes gràcies per escoltar-nos!

Una abraçada ben forta i tornem el proper Setembre amb la nova 5a temporada!