Factoria Singular 2.0 (programa 7, 24-02-2017)

setè programa de Factoría singular 2.0 a Radio Ateneu del Clot, últim i primer divendres del mes de 18:00 a 19:30. Molt d’humor, rock, noticies, motor, i altres continguts amb colabroradors molt especials com el Padre Damian, Magic Petrus o Pacorock. Robert Gutierrez i David Herrera in action! Entrevista a EDUARD TERRADES VICENS, expert en cultura japonesa!
Ens pots escoltar aqui

  

Haz tu camino (programa 17, 20-02-2017)

Programa 17 de Haz tu Camino en Radio Ateneu del Clot de Barcelona.
Presentado por Francisco Saiz y por Roberto Gutierrez. Colaboradoras: Eugenia Dinares y Alejandra.
Es un programa de crecimiento personal y espiritual, que te invita a sanar las emociones desde la reflexión, la calma y la paz interior.
Nos puedes escuchar y ver en directo en Radio Ateneu del Clot, a través de Ivoox, Tunein y por Facebook live, todos los lunes de 5.45 a 7.00 pm horas de la tarde.
En el programa de hoy invitamos a la terapeuta Anna Viusà, que nos hablará del Reiki y del Feng Shui. Además hablaremos de cómo salir de nuestro estado de confort.
Nos puedes escuchar aqui

Per determinar S05E11 – PARLEM DE L’ESTEVIA AMB JOSEP PÀMIES

Hola PER DETERMINENCS!

Onzena emissió de la cinquena temporada de Per determinar, del dimarts 21 de Febrer del 2017. A la secció “Play Record” el Guillem ens ha presentat un concurs sobre records.

Hem entrevistat a l’expert en plantes medicinals, Josep Pàmies, conegut per la seva tasca per la defensa de l’Estevia, i recent sancionat per l’Agencia Catalana de la Salut per continuar venent-la. Hem parlat sobre els beneficis i les seves propietats. Ens ha explicat el procés judicial en el que està ficat i el perquè de la seva defensa a favor de la legalització d’aquesta i altres plantes. La industria farmacèutica i alimentaria són els principals lobbis que s’oposen a la legalització? L’administració defensa la seva il·legalitat per atemptar contra els interessos econòmics? Tots aquests dubtes i més a l’entrevista.

No ha faltat el nostre expert en nutrició i salut, el Nestor Sánchez de Regenera qui ha donat les claus en termes de salut d’aquesta planta,

A l’Agenda Cultural hem parlat de les activitats de l’Ateneu del Clot, i molt més.

Podeu escoltar el onzè programa a l’enllaç següent…

Escolta’m a Ivoox!
Escolta’m a iTunes!

Et pots subscriure al nostre podcast aqui per estar actualitzat dels nostres programes!

No us ho perdeu!

Moltes gràcies per escoltar-nos!

Una abraçada ben forta i tornem el proper dimarts 28 de Febrer amb el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, en Jaume Collboni!

Haz tu camino (programa 16, 13-02-2017)

Programa 16 de Haz tu Camino en Radio Ateneu del Clot de Barcelona.
Presentado y dirigido por Francisco Saiz y copresentado por Roberto Gutierrez. Colaboradoras: Eugenia Dinares y Alejandra.
Es un programa de crecimiento personal y espiritual, que te invita a la reflexión, la calma y la paz interior.
Nos puedes escuchar y ver en directo por Radio Online en Radio Ateneu del Clot en Ivoox y Tunein, y por Facebook live en el perfil de Francisco Saiz, todos los lunes de 17.45 a 19.15 horas de la tarde.
En el programa de hoy, 13 de febrero, celebramos el día mundial de la radio.
Nos puedes escuchar aqui