LEM – Refugiats

image (3)Aquest programa l’hem dedicat a parlar de la figura del refugiat, una de les moltes vessants i circumstàncies de la immigració. Sovint es parla d’immigració associant la imatge de la patera, el salt a les tanques frontereres sense caure en les raons de fons, les motivacions o inclús els drets que tota persona té pel sols fet de ser-ho.

Hem convidat a la Pascale Coissard, responsable d’incidència política i social de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i al Finamagan Cámara, refugiat de Guinea Conakry que ens ha acostat a la seva experiència personal com a refugiat, posant veu al drama que moltes persones viuen.

El Ramon L. Vericat ens ha recordat des de el punt de vista històric que tots tenim alguna cosa d’immigrants i ens ajudat a desfer una mica l’eurocentrisme.

Podeu escoltar el programa a  Ivoox o subscriure’s al canal per Itunes o al mateix canal ivoox.

Los comentarios están cerrados.