LEM – Unió Europea

Edu, Pau, Ramon, Françesc

Ja tenim aquí les eleccions europees i hem volgut aprofitar per conèixer millor que és el que realment votem en aquestes eleccions, hem repassat les diferents opcions polítiques i les seves correspondències a europa, hem parlat dels diferents organismes que composen les institucions de la Unió Europea, quin poder té cada un d’ells i quin nivell democràtic tenen. Per poder explicar tot això hem comptat amb la presència de l’Edu Martínez i el Pau Vall membres de la web sexyeurope.eu i el Joan Escandell que ha treballat en diferents grups de la UE i company de Ràdio Ateneu del Clot.

Tot això i molt més en un programa farcit de continguts per gent amb ganes de saber-ne més, ja sabeu que podeu escoltar el programa a  Ivoox o subscriure’s al canal per Itunes o al mateix canal ivoox.

Los comentarios están cerrados.