LEM – Turisme a Barcelona

 

Marc  Javierre

marcjavierre.com

Aquest programa l’hem dedicat a parlar del turisme a Barcelona, hem volgut plantejar fins a quin punt és assumible el volum de turisme que genera la ciutat, hem revisat les dades i ens hem preguntat quin és el preu què paguem per ser una de les ciutats més visitades d’europa i del món, quins beneficis comporta més enllà dels econòmics?, es pot canviar el model?
Per afrontar aquest tema hem tingut al Marc Javierre, fotògraf documentalista que ha fet diversos treballs relacionats amb el turisme i ens ha aportat la seva visió no només artística sinó també com a veí afectat pel turisme.
D’altra banda hem comptat amb Xavier Suñol responsable de projectes estratègics en direcció de turisme de l’Ajuntament de Barcelona, qui ens ha explicat les iniciatives municipals per tal de millorar la convivència amb els turistes i ens ha parlat del pla estratègic 2015 de l’Ajuntament en matèria de turisme.

L’apunt històric de la mà del Ramon L. Vericatens ha descobert que Barcelona no és un nou destí turístic, sinó que ve de lluny. Les recomanacions turístiques no podien faltar en aquest especial.
En el recull de premsa hem parlat de les eleccions europees i de Can Vies, hem comptat amb el Peix i el Jaume Durall, tot conduit de manera excepcional pel Francesc Balagueró.

Podeu escoltar el programa a  Ivoox o subscriure’s al canal per Itunes o al mateix canal ivoox.

Los comentarios están cerrados.