LeM – Notícies a la Fresca 2

DSC_0080 copiaHem volgut acabar la temporada amb un notícies a la fresca, amb l’estudi ple de convidats i amics d’altres programes de la ràdio. Ens han acompanyat, el Joan Escandell d'»Amb so propi«, el Sergio Sánchez de «Per determinar«, el Xabier Pou de «Generació perduda” i el Sebastian Azócar, sociòleg i amic que ens ha portat notícies de refugiats i immigració.

Hem tocat les notícies d’actualitat com la imputació de la infanta, o l’endollisme del Tribunal de Cuentas, així com també hem fet el seguiment de l’hidro avión que ningú pot pilotar, la nova campanya de l’ajuntament pels turístes o l’aplicació airbnb, i com no, algunes notícies a l’ombra com els escàndols a polònia i les voluntats albaneses per entrar a la UE.

Aprofito aquest últim post per agraïr a totes aquelles persones que han participat en aquesta tercera temporada de Lupa en Mà i a tots els oients que han seguit amb continuitat o intermitència, bon estiu, ens tornem a trobar la propera temporada.

Podeu escoltar el programa a  Ivoox o subscriure’s al canal per Itunes o al mateix canal ivoox.

Los comentarios están cerrados.