LEM – Mitjans de Comunicació

Aquest programa l’hem dedicat a parlar sobre el paper dels mitjans de comunicació a la nostra societat: quin ha de ser? s’està fent?, quins són els impediments?, està canviant el model? hi ha sobre informació? existeix la llibertat d’expresió? i d’informació?

Ens ha coincidit el programa amb els atemptats a la revista Charlie hebdo que ens ha fet reflexionar sobre algunes de les qüestions que es deriven.Joan Vila Triadú i Elisenda Rovira

Per respondre algunes d’aquestes qüestions hem tingut de convidats a Joan Vila Triadú de Crític i a Elisenda Rovira de media.cat (l’observatori crític dels mitjans), ens han ajudat a dibuixar el panorama del mitjans i ens han donat el seu  punt de vista des de les seves experiències.

 

Podeu escoltar el programa a  Ivoox o subscriure’s al canal per Itunes o al mateix canal ivoox.

Los comentarios están cerrados.