ESTRENA 11a TEMPORADA RÀDIO ATENEU DEL CLOT

Hola familia,

Demà dilluns 14/09 iniciem una nova temporada, la Onzena temporada de Ràdio Ateneu del Clot, amb més ganes que mai d’arribar al nostre barri i a tothom qui ens escolta.

«Volem seguir obrint més fronteres que mai. Les ganes i la il·lusió de fer créixer un projecte radiofònic del barri són la força per obrir portes i creure en l’incrèdul.»

I enguany més responsables que mai alhora de fer ràdio a l’estudi, prenent totes les mesures de seguretat i higiene per responsabilitat davant del Covid19.

Ràdio Ateneu del Clot inicia la nova temporada amb les següents novetats:

– A l’emissió diaria de 9h del matí a 3h de la matinada continuem incorporant la col·laboració de músics que ens acosten la seva pròpia música junt amb la millor Fòrmula musical, mentre no hi ha programa en directe. Si vols enviar algú cançó teva per emetre-la, envía-la a radioateneu@gmail.com.

–  Un nou programa, bueno un ben tornat, inicia a la nostra graella: Factoria Singular 2.0 (programa magazine que torna renovat presentat pel David, el Robert, i el Sergio amb les seves noticies, humor, música, cinema, entrevistes i moltes altres coses). En breu s’incorporaran molts més!

– Els programes habituals tornen amb més forçes que mai com Off de Tunguska i Llums de Tunguska continua amb la seva música més alternativa i original i portant músics als directes, Per Determinar estrena la seva 9a temporada incorporant una jove col·laboradora, la Cecilia, que recuperarà la secció renovada de l’Agenda Cultura, un nou concurs «Qui ha dir què?», la secció «música d’autor», «l’Entrevista» i «El punt i final» més poètic.  I no hi faltaran els personatges d’actualitat de renom i nous personatges com Fernando Simón; A la meva continua en el seu horari habitual per portar el seu anàlisis més personals de les diferente èpoques amb música, humor i bon rotllo; La Brújula del Corazón és el programa que cuida de la teva salut psicològica; L’Espai de Salut del CAP El Clot que continuarà ensenyant-nos a cuidar-nos dia a dia, i en aquesta temporada el Covid19 i la seva prevenció centraran bona part del seu contingut; i Factory of Rock el programa on el rock forma part de la filosofía del programa.

Per consultar la nostra graella de programació només cal que cliquis aquí!

– La Ràdio volem ser un punt de formació i difusió del món comunicatiu per les escoles i entitats del nostre barri.

Programes especials al carrer i a l’estudi com l’especial per la Mercè continuaran essent especials clau, incorporant d’altres.

Tot l’equip de Ràdio Ateneu del Clot ha treballat molt fort per encetar una nova temporada plena de continguts i sorpreses que anireu descobrint a mida que passin els minuts radiofònics. És per això que volem donar-vos la benvinguda a la nostra 11a Temporada que comença el proper dilluns 14 de Setembre a les 9h!

I enguany, aquesta nova temporada va dedicada a tots els sanitaris que porten treballant desde l’inici de la pandèmia cuidant de la nostra salut, així com tots els treballadors/es que no han parat en aquest temps. #TotSortiràBé

Los comentarios están cerrados.