Programació

DILLUNS

Haz tu Camino – Lunes de 18 a 20 horas. Programa semanal. Un programa presentado y dirigido por Francisco Sáiz. Es un programa de crecimiento personal y espiritual que te invita a despertar conciencias desde la reflexión la calma y la paz interior.

Camino del Misterio. Los lunes de 20 a 21 horas. Programa quincenal. Segundo y cuarto lunes de cada mes. Presentado y dirigido por Francisco Sáiz. Colaboran Maria Àngeles y Juan Carlos. Un programa de información y divulgación de todo lo misterioso desde el camino de las experiencias vividas.

Senyals Dilluns el segon i quart de cada mes de 21 a 22 hores amb Joan Carles.       Programa quincenal. Un programa de divulgació cultural i científica amb diferents temes d’actualitat, creacions artístiques, esdeveniments i descobriments importants, i també biografies de personalitats de la història de la cultura i la ciència.

DIMARTS

2 Quarts de Clot – Dimarts de 18 a 19h. Un programa on un grup de joves ens porten la seva visió de l’actualitat des d’un prisma local. Tenen una secció on  s’entrevista a gent coneguda amb grans tocs d’humor.

Toc del Clot. Dimarts de 19 a 20.00 hores. El primer dimarts de cada mes. Presentat pel Boris Tosas. Un programa d´esports amb noticies i entrevistes.

Astrología a dos. – Dimarts de 19 a 20 horas. El segon i tercer dimarts de cada mes. Un programa de prediccions astrològiques per al nostre creixement personal i espiritual.

Per determinar – Dimarts de 21 a 22h, mensualment. Magazine radiofònic de la nit dels dilluns de 21 a 22h, quinzenalment. Ciència i Català a l’Atac, Play Record, l’Entrevista i la Curiosa Entrevista, Microobert, la secció de salut i Psiconeuroinmunologia Regenera’t, l’Agenda cultural i l’Humor són les seccions del programa. Presentat pel Sergio amb el Guillem, la Irene, l’Oriol i ple de personatges d’actualitat com Torrente, Chicote, Punset, el Rey, Trias i molts més que us acompanyaran.

DIMECRES

Entreactes. Programa semanal. Dimecres de 18 a 19 hores.

Llums de Tunguska – Programa semanal. Dimecres de 20 a 21h, amb la Isabel i el Joan. Un programa de música contemporànea alternativa internacional amb el que l’oient aprendra noves formes i instruments per fer música.

                                                              DIJOUS 

El Petit Tast. Programa semanal. Ens podeu escoltar cada dijous de 6 a 8 del vespre.  Presentat per l´Oriol. El petit tast és un programa de música feta als Països Catalans on entrevistem als grups de més actualitat i us mantenim al dia de les novetats musicals de casa nostra.

Coaching para la vida. Programa mensual. El tercer dijous de cada mes, de 19 a 20 hores. Presentat per la Lidia i per la Laura. Un programa per apendra les coses pràctiques de la vida.

La brújula del corazón– Programa mensual. El último jueves de cada mes de 19 a 21 horas, conducido por Susi Lizón. Psicóloga sanitaria y sofróloga. Un programa de salud psicológica y educación para desarrollar nuestra inteligencia emocional, ayudarnos a fortalecer los vínculos relacionales saludables y a transitar la situaciones difíciles que todos sufrimos en algún momento de la vida, y todo ello, desde una visión integral del ser humano y bajo la perspectiva de diferentes miradas de expertos en la salud emocional  y la educación.

DIVENDRES

Factoría Singular 2.0 – Divendres de 18 a 19.30 h. Presentat pel Robert, el David i el Sergio. És un programa amb noticies, humor, música, cinema, entrevistes i moltes altres coses.

Toc del Clot. Divendres de 19.30 a 20.30 hores. El tercer divendres de cada mes. Presentat pel Boris Tosas. Un programa d´esports amb noticies i entrevistes.

Activitats del Ateneu del Clot. Divendres de 20 a 21.00 hores. Cada 15 dies, el segon y quart divendres de cada mes. Presentat i dirigit per la Nuria Lanero i copresentat pel Boris Tosas. Un programa de divulgació de totes les activitats que es fan al Ateneu del Clot: tallers, entrevistes, conferències, activitats culturals etc.

(*) Durant tot el dia, quan no és fan programes en directe, la millor Fòrmula musical amb els èxits d’abans i ara. Si vols que afegim la música que t’engresca o emociona, no dubtis a escriure’ns a radioateneu@gmail.com.