Programació

DILLUNS

Haz tu Camino – Lunes de 18 a 20 horas. Un programa presentado y dirigido por Francisco Sáiz. Es un programa de crecimiento personal y espiritual que te invita a despertar conciencias desde la reflexión la calma y la paz interior.

DIMARTS

2 Quarts de Clot – Dimarts de 18 a 19h. Un programa on un grup de joves ens porten la seva visió de l’actualitat des d’un prisma local. Tenen una secció on  s’entrevista a gent coneguda amb grans tocs d’humor.

Astrología a dos. – Martes de 19 a 20 horas.

Per determinar – Dimarts de 21 a 22h, mensualment. Magazine radiofònic de la nit dels dilluns de 21 a 22h, quinzenalment. Ciència i Català a l’Atac, Play Record, l’Entrevista i la Curiosa Entrevista, Microobert, la secció de salut i Psiconeuroinmunologia Regenera’t, l’Agenda cultural i l’Humor són les seccions del programa. Presentat pel Sergio amb el Guillem, la Irene, l’Oriol i ple de personatges d’actualitat com Torrente, Chicote, Punset, el Rey, Trias i molts més que us acompanyaran.

DIMECRES

Llums de Tunguska – Dimecres de 20 a 21h, amb la Isabel i el Joan. Un programa de música contemporànea alternativa internacional amb el que l’oient aprendra noves formes i instruments per fer música.

Lupa en mà – Dimecres quinzenalment, de 21 a 22h, amb Jofre Palau i Jaume Durall. Un programa d’informació i reflexió que posa la lupa en els temes d’actualitat, amb col.laboradors de luxe com: June Arechalde,  Anna Duch, Francesc Balagueró i Marcos Ley i amb entrevistats que s’han d’escoltar.

DIJOUS

Inteligencia Emocional – Jueves de 19 a 21 horas, con Susi Lizón. Un programa de psicología que no te dejará indiferente.

DIVENDRES

Espai de Salut – Divendres el 1er i 3er de cada mes de 12 a 13h, amb la Consuelo, el Marc, l’Esther molts més col·laboradors. És un projecte dels treballadors del CAP del Clot per tal d’apropar temes qüotidians de salut a la gent del barri: promovent la salut, els bons hàbits, així com responent els dubtes dels oients a través del mail espaidesalut.aclot@gmail.com.

Factoría Singular 2.0 – Divendres de 18 a 19.30 h. Presentat pel Robert, el David i el Sergio. És un programa amb noticies, humor, música, cinema, entrevistes i moltes altres coses.

(*) Durant tot el dia, quan no és fan programes en directe, la millor Fòrmula musical amb els èxits d’abans i ara. Si vols que afegim la música que t’engresca o emociona, no dubtis a escriure’ns a radioateneu@gmail.com.