Projecte

La Ràdio Ateneu del Clot és una ràdio amateur vinculada l’Ateneu del Clot, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1978. L’Ateneu del Clot està situat al c/ Muntanya nº16 bis, de Barcelona, al districte de Sant Martí, i acull grups, cursos i entitats amb la intenció d’oferir diverses activitats socioculturals, tot enfocat, i alhora impulsat, pels socis i sòcies, i persones del barri.

A Ràdio Ateneu del Clot som un grup de persones amb il·lusió, idees i passió que ha decidit engegar un projecte de ràdio amateur vinculat a l’Ateneu. Actualment som un equip de 15 persones que tira endavant una graella amb 7 programes diferents, tot i que comptem amb un grup de col·laboradors més o menys habituals que participen en diferents programes o esdeveniments.

Volem ser un punt de trobada de les idees, opinions, iniciatives, associacions, etc. que succeeixin al districte de Sant Martí.

El nostre objectiu és esdevenir la ràdio del districte, on tothom que tingui ganes pugui expressar-se i compartir a través d’aquest projecte, i, alhora, la gent del districte conegui i se senti com a pròpia la Ràdio.