Fent barri des del 1978

EL SOCI

LA FILOSOFIA

Ser SOCI de l’Ateneu del Clot significa donar suport a una iniciativa socialment necessària, participant i fomentant un projecte socio-cultural en favor de la cultura i de l’oci que defensa els valors de la democràcia, la participació i l’empoderament ciutadà com a millora social.

L’ACTIVITAT

Al mateix temps et permet Impulsar i proposar projectes culturals i socials que t’interessin o pertànyer a algun dels Grups d’interès que desenvolupen les seves activitats en el sí de l’Ateneu

LES RELACIONS

Tot això està vinculat a la possibilitat de gaudir d’un espai de trobada al barri on et permet participar i gaudir d’un ventall d’activitats socioculturals que es van oferint.

L’ AUTOGESTIÓ

Els socis son el més important de l’Ateneu, son els que tenen la veu i el vot en les decisions que marquen el rumb i el perfil de l’entitat. Son aquests els que vetllen perquè es mantingui independent i autogestionada a partir dels diferents espais de participació com és l’Assemblea.

ELS AVANTATGES

Ser soci de l’Ateneu et facilita rebre puntualment la informació de totes les activitats que es desenvolupen i permet fer ús dels espais i dels recursos comuns de l’entitat (prèvia sol·licitud a la secretaria).

També permet rebre Descomptes en tots els cursos i tallers de l’Ateneu i en alguna de les seves activitats. Tanmateix, des de l’Ateneu vetllem pel comerç de proximitat, i això ens permet la possibilitat d’oferir descomptes en alguns establiments del Barri.

Per veure tots els descomptes i avantatges que desde l’Ateneu del Clot gaudeixis, només cal que cliquis aquí.